torsdag2 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Köp boken få aktier

Publicerad: 25 mars 2010, 14:50

Boken ”Vägen till din första miljon” har på bara en vecka sålt slut på första upplagan. Detta efter ett lyckat samarbete med internetbanken Nordnet.

Ämnen i artikeln:

Nordnet

DN

Daniel Nilsson


Boken ”Vägen till din första miljon”

Det är förlaget Roos & Tegner som lanserar boken tillsammans med författaren Tobias Schildfat. Boken handlar om att skapa en egen pengamaskin, där läsaren får tips om hur man ska gå tillväga för att bygga sin första miljon.

Boken kostar 159 kr i handeln men de som köper boken får aktier värda 300 kr om man registrerar sig som kund hos Nordnet.
– Som ett litet förlag måste vi vara innovativa och hitta möjligheter som ingen annan ser. Vi vill att alla svenskar köper boken. Alla kan skapa en egen pengamaskin, samtidigt som man tjänar pengar i form av 300 kr i aktier om man registrerar sig som kund hos Nordnet, säger förläggaren Mikael Tegnér.

Erbjudandet med Nordnet är inte begränsat till ett visst antal böcker, men registreringen måste ske senast den sista mars 2011.
– Det är unikt för bokbranschen att läsaren både tjänar pengar och kunskap i att köpa en bok. Vi hittar de stora möjligheterna tillsammans med Nordnet, säger Mikael Tégner.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev