Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Kreab expanderar i Ryssland – öppnar kontor i Moskva

Publicerad: 10 december 2013, 08:37

Peje Emilsson

Kreab Gavin Anderson Worldwide med kontor i över 25 länder, öppnar den 1 januari 2014 tillsammans med sin samarbetspartner TerraNova Communications Kreab Gavin Anderson Moscow.


Ämnen i artikeln:

Peje EmilssonKreabKreab Gavin Anderson

Kreab Gavin Anderson och TerraNova har samarbetat sedan nio år tillbaka och erbjuder både public affairs och corporate communications i Ryssland soch i de forna förbundsrepublikerna.

– Efterfrågan från våra kunder har lett till att vi nu öppnar Kreab Gavin Anderson i Moskva. TerraNova har under många år bidragit med sin breda kompetens och kunskap till våra kunder och vi ser fram emot att arbeta under gemensamt varumärke, säger Charlotte Erkhammar, vd och koncernchef för Kreab Gavin Anderson Worldwide i ett pressmeddelande.

– Nyligen öppnade vi vårt femte kontor i Latin-/Sydamerika i Colombia och nu utökar vi med Ryssland. Jag ser fram emot att få erbjuda våra tjänster i Ryssland både till våra internationella kunder och till våra ryska kunder som behöver stöd utanför Ryssland, fortsätter Charlotte Erkhammar.

Kirill Babaev, chef och grundare av TerraNova Communications, blir ny chef för Kreab Gavin Anderson i Ryssland:

– Efter många år av positivt samarbete med Kreab Gavin Anderson och dess globala kunder känns det här som ett naturligt nästa steg. Det är oerhört stimulerande att få representera den kunskap och kvalitet som Kreab Gavin Anderson står för. Jag ser fram emot att få bidra med vår kompetens till våra gemensamma kunder", säger Kirill Babaev.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.