måndag6 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Kreab förstärker i Kina

Publicerad: 29 juli 2009, 07:23

Genom rekryteringen av Tom Grimmer som ny managing partner vill pr-byrån Kreab Gavin Anderson förstärka sin verksamhet i Kina.

Ämnen i artikeln:

Kreab Gavin Anderson

LF

Linus Fremin


Tom Grimmer.

– Kina är en av våra främsta prioriteringar för vår globala satsning och det är oerhört värdefullt för oss att knyta till oss någon med Toms erfarenhet av rådgivning till multinationella företag som vill etablera sig i Kina samt till kinesiska företag som vill växa internationellt, säger Richard Constant, vd Kreab Gavin Anderson i en kommentar.

Tom Grimmer arbetade tidigare som senior communications advisor, Asia Pacifc, på Credit Suisse i Peking, och innan dess som Asia Pacific head of corporate communications på Credit Suisse First Boston i Hongkong.

– Kinas företag blir allt mer globala. De kommunikationsbehov som den tillväxten skapar matchar väl Kreab Gavin Andersons globala expertis. Den expertisen svarar även mot de behoven hos multinationella företag som vill etablera sig i Kina. Det är en spännande tid att expandera i Kina, säger Tom Grimmer i en kommentar.

Kreab Gavin Andersons verksamhet i Kina riktar framför allt in sig på rådgivning till statliga och privata kinesiska och multinationella företag som behöver strategisk rådgivning när det gäller bland annat samhällskontakter och ansvarsfullt företagande.

Kreab Gavin Anderson har enligt dem själva 350 medarbetare i 25 länder.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev