Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Kreab plockar in vice vd för CSR-byrå

Publicerad: 21 november 2013, 10:18

Foto: Pressbild.

Johan Eliasson börjar på Stockholmskontoret hos Kreab Gavin Anderson. Han har flera års erfarenhet av strategisk och finansiell kommunikation och kommer närmast från CSR-byrån Respect, där han var vice vd.


Ämnen i artikeln:

Kreab

Johan Eliasson har också arbetat med anskaffning av kapital samt  investerrarrelationer på två ledande europeiska fastighetsfonder.

–  Med sin internationella bakgrund och breda erfarenhet av såväl  finansiell kommunikation som hållbarhetsfrågor är Johan mycket välkommen  till vårt team, säger Johan Hallsenius, Sverige-chef för Kreab Gavin  Anderson i en kommentar.

Johan Eliasson uppger att han ser fram emot  att använda sin kompetens och erfarenhet för att bistå Kreab och alla  dess uppdragsgivare.

– Det känns också roligt och inspirerande att få  göra detta tillsammans med ett så dynamiskt och kvalificerat team,  säger Johan Eliasson i en kommentar.

Kreab Gavin Anderson har 400 medarbetare från 40 nationaliteter och ger råd till 500 kunder i fler än 25 länder.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Kreab

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.