måndag6 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Kreab värvar från (S)

Publicerad: 21 september 2010, 06:47

Pr-byrån Kreab förstärker med en ny seniorkonsult. Anette Törnqvist kommer närmast från socialdemokraternas riksdagskansli.

Ämnen i artikeln:

SocialdemokraternaKreab Gavin Anderson

FT

Fredrik Thambert


Pr-byråernas värvningar verkar nu ha satt igång efter valet. Idag blev det officiellt att Anette Törnqvist från Socialdemokraterna börjar på Kreab.

I Hennes tidigare arbete jobbade hon med pressfrågor för socialdemokraterna Sven-Erik Österberg och Thomas Östros. Dessförinnan var hon presschef för TCO, med en bakgrund från bland annat finans- och miljödepartementet.

– Efter många år i ett politiskt parti och i organisationsvärlden ser jag fram mot att få använda mina erfarenheter som rådgivare till de företag, organisationer och myndigheter som Kreab arbetar med, säger Anette Törnqvist i ett pressmeddelande.

Hos pr-byrån känner man sig nöjda med sin rekrytering, eftersom hon besitter stor kunskap från bland annat politiken.

– Genom rekryteringen av Anette Törnqvist förstärker vi vår kompetens inom public affairs och breddar vi vårt kontaktnät ytterligare. Kunskapen om hur det politiska systemet fungerar och erfarenheter från olika områden inom politiken är central i många av våra kundprojekt. Vi räknar med fortsatt tillväxt för vår public affairs-verksamhet under de kommande åren, säger Kreabs Sverigechef Bengt Ludvigsson.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev