lördag25 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Kreab växer i Sydamerika

Publicerad: 4 december 2012, 07:52

Peje Emilson.

Foto: Sören Andersson.

Kreab Gavin Anderson har nått en uppgörelse med Marco Sabino att S/A Comunicação ska agera under namnet Kreab Gavin Anderson från och med den 1 januari nästa år.

Ämnen i artikeln:

Charlotte ErkhammarPeje EmilssonKreab Gavin Anderson

KB

Karl-Johan Byttner


Kreab Gavin Anderson har haft ett framgångsrikt partnerskap med Marco  Sabino, S/A Comunicação, vilket har inneburit att man har bistått ett  antal kunder i Sydamerika.

Kreab har nu bestämt sig för att fördjupa  sitt samarbete med bolaget i det att det brasilianska företaget ska  verka under det gemensamma namnet Kreab Gavin Anderson, skriver styrelseordförande Peje  Emilsson i ett mejl till Resumé.

Peje Emilsson och Charlotte Erkhammar befinner sig för närvarande i  Brasilien för att marknadsföra namnbytet i samband med ett större event i  São Paolo, där 200 gäster är inbjudna. Värd för eventet är just Marco  Sabino.

Resume.se har inte kunnat få tag i Peje Emilsson eller Charlotte  Erkhammar på grund av den tidssskillnad som råder mellan Sverige och  Brasilien.

Kreab Gavin Anderson har för närvarande fyra kontor i Sydamerika - São  Paulo, Brasilia, Rio de Janeiro and Asunción. Planen är att expandera  ytterligare i regionen.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev