måndag30 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Lamm auktioneras ut på Tradera

Publicerad: 26 maj 2016, 13:36

Foto: Mostphotos

Årets första hummer och färskpotatis brukar varje år auktionerats ut, men nu ska även årets första vårlamm säljas till högst bjudande på Tradera.

Ämnen i artikeln:

Johan GoodTraderaManifest PREllermore

LL

Louise Lindberg


Det är Welsh Lamb som väljer det här något annorlunda greppet för att marknadsföra sig på den svenska marknaden. Tillsammans med reklambyrån Ellermore och pr-byrån Manifest PR har man tagit fram idén.

Welsh Lamb är ett okänt varumärke med än så länge minimal distribution i Sverige. Därför vill vi bland annat göra smarta saker på stora och relevanta digitala plattformar som till exempel Tradera, som har över 2 miljoner besökare varje vecka. Då kan vi både skapa engagemang och ge alla chansen att prova köttet, säger Johan Good på Ellermore i en kommentar.

Föga förvånande är det här det första lammet att auktioneras ut på sajten.

– Vi planerar ytterligare ett antal aktiviteter under året. Vi kommer fortsätta att prova annorlunda grepp och kanaler för att skapa engagemang kring Welsh Lamb, säger Johan Good.

Ända fram till 29 maj kan man buda på lammet, och vinnaren går hem med 13-15 kilo lammkött styckad enligt walesisk tradition.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev