Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Lämnar Acne – ska ta Golin till toppen

Publicerad: 13 oktober 2014, 12:09

Jesper Kling.

Lowe Brindfors-ägda pr-byrån Golin – tidigare Golin Harris – rekryterar Jesper Kling från Acne som ny byråchef.


Ämnen i artikeln:

GolinJesper KlingAcneGolin Harris

Jesper Kling har varit global pr-chef på Acne Studios och plockas nu in för att lyfta Golin. Han har ävcen ett förflutet som vice vd och delägare på Jung Relations.

Jesper Kling tillträder till årsskiftet och kommer även att ingå i Lowe Brindfors AB:s ledningsgrupp.

− Golin är ett av världens mest framgångsrika PR-nätverk med ett modernt sätt att se på kommunikation. Att de i Sverige är en del av ett framåtblickande Lowe Brindfors och har en stark kundbas gör uppdraget än mer intressant. Det ska bli fantastiskt kul att utveckla svaren på framtidens kommunikationsutmaningar tillsammans med mina nya medarbetare och kunder, och ta Golin till den absoluta toppen bland svenska byråer, säger Jesper Kling i ett pressmeddelande.

Golin har tappat ett par namn under året men satsar nu offensivt igen.

– Vi är fantastiskt glada att Jesper har valt att ta sig an denna roll. Jesper är unik, han besitter en hög strategisk kompetens i kombination med en kreativ ådra och stor kunskap och passion inom populärkultur. Han kommer göra stor skillnad för både Golin och vårt samlade integrerade erbjudande, säger Annette Gårdö, vd för Lowe Brindfors AB.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.