Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Lämnar tidningen Vi för Intellecta

Publicerad: 7 oktober 2013, 07:41

Alexandra Kindblom.

Alexandra Kindblom, från tidningen Vi, har anställts som chef för Intellecta Corporates avdelning för digital och redaktionell kommunikation.


Ämnen i artikeln:

Intellecta

Alexandra Kindblom ska enligt ett pressmeddelande leda arbetet för drygt  35 personer med expertis inom bland annat journalistik, innehålls- och  digital strategi, design, rörlig bild, webbutveckling,  interaktionsdesign och sociala medier.

Alexandra Kindblom har senast varit affärs- och marknadschef  på Tidningen Vi. Hon har även ett förflutet som  affärsutvecklingschef på Egmont Tidskrifter och som vd, förlagschef och  marknadschef på Vagabond Media.

– Intellecta  Corporate har ett mycket starkt erbjudande; djup förståelse för  redaktionell kvalitet kombineras med gedigen digital kunskap och  spjutspetskompetens inom bland annat sociala medier. Ett stort antal  intressanta kunder har upptäckt denna styrka och för mig var det  självklart att tacka ja när jag nu får chansen att vara med och utveckla  detta tillsammans med de duktiga medarbetarna, säger Alexandra Kindblom i pressmeddelandet.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Intellecta

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.