Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Lämnar Trendgruppen – rivstartar med Bernadotte-gala

Publicerad: 22 maj 2014, 15:11

Tove Regnander, Hans Hjelmqvist.

Foto: Grand Relations.

Pr-konsulterna Hans Hjelmqvist och Tove Regnander lämnar Trendgruppen efter flera år för att starta den egna byrån Grand Relations. Första stora uppdraget är Bernadotte Art Awards.


Ämnen i artikeln:

Grand Relations

Hans Hjelmqvist har jobbat med varumärken som Alessi, Hemtext och NK,  medan Tove Regnander jobbat med exempelvis Cervera och Royal Copenhagen.  Deras nya byrå Grand Relations ska arbeta med strategisk kommunikation,  pr och event inom områden som lifestyle, kultur och design – Hans och  Tove äger hälften vardera av byrån.

Duon vill i dagsläget inte gå  in på vilka kunder man ska jobba med, men ett uppdrag är officiellt  redan och det är att hålla i kulturgalan Bernadotte Art Awards på Grand  Hotel i juni - 400 gäster deltar från hela världen och man delar ut  kulturpriser.

- Grand Relations är oerhört stolta över att få  arrangera en sådan prestigegala som Bernadotte Art Awards. För oss som  jobbar inom lifestyle, design och kultur känns det väldigt viktigt att  uppmuntra och stödja unga talanger inom kultur och konst, och det är  precis vad Bernadotte Art Awards gör, säger Hans Hjelmqvist i en kommentar.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Grand Relations

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.