Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Lämnar TV4 och C More – startar bolag inom krishantering och management

Publicerad: 8 mars 2021, 14:07

Foto: Sören Andersson

Tanja Tabrizian startar en egen verksamhet med fokus på management och person-PR. ”Jag vill samarbeta med alltifrån artister och skådespelare till företagsledare och entreprenörer”, säger hon.


Ämnen i artikeln:

PR

Tanja Tabrizian har byggt upp ett gediget cv inom kommunikation. Hon har tidigare varit tillfällig presschef på TV4 och C More, varit PR-konsult på Westander och kommunikationschef på Liberalerna – ett uppdrag som hon lämnade just innan valspurten 2018. 

Nu startar hon det egna bolaget Tabrizian PR & Management som ska tillhandahålla konsulttjänster inom marknadsföring, tv-produktion, kommunikation och försäljning enligt registreringen hos Bolagsverket. 

– Jag sa upp mig från TV4 och C More i september och startade mitt bolag direkt därefter. Under hösten har jag bland annat konsultat för Fremantle och Idol 2020. Att starta eget bolag har funnits i bakhuvudet under flera år och nu kändes det som en bra tid att göra det på, säger hon. 

Det nya företaget kommer främst att fokusera på management och person-PR, men även kriskommunikation och PR generellt. Tanja Tabrizians första kund i managementdelen är artisten Tusse, som deltar i årets Melodifestival. 

– Jag vill samarbeta med alltifrån artister och skådespelare till företagsledare och entreprenörer. 

Än så länge drivs verksamheten enbart av grundaren själv. På sikt är dock planen att få verksamhen att växa. 

 

Julia V. Caesar

Reporter

julia.v.caesar@resume.se

Ämnen i artikeln:

PR

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.