Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Länsförsäkringar blir huvudsponsor för Blåvitt

Publicerad: 14 mars 2014, 09:41

Louise Karlsson med random blåvitt-spelare

Foto: Bildbyrån

Länsförsäkringar har sponsrat IFK Göteborg sedan 2006 men från och med 2014 väljer bolaget att bli en av föreningens åtta huvudsponsorer.


Ämnen i artikeln:

IFK GöteborgLänsförsäkringar

IFK Göteborg och Länsförsäkringar är överens om ett huvudsponsoravtal.
I avtalet ingår att Länsförsäkringar blir huvudpartner till Samspelet, under vilka IFK Göteborg samlat sina sociala åtaganden som exempelvis "Energikicken", "Gatans Lag" och Drottning Silvias barn– och ungdomssjukhus.

– Just den delen känns oerhört angelägen att vara en del av, säger Louise Karlsson på Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän.

Fredrik Abrahamsson är försäljningschef på IFK Göteborg och är naturligtvis både glad och stolt över att Länsförsäkringar valt att ta sitt partnerskap ytterligare ett steg.

– De har varit föredömligt aktiva inom vårt nätverk, vilket genererat flera nya kunder för deras del. Ett utökat engagemang i IFK Göteborg är ett fint bevis på hur starkt vårt nätverk har blivit.

Krister Berntsson

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.