Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Lär dig snacka snyggt i Almedalen

Publicerad: 17 juni 2013, 10:14

Foto: Jesper Anhede

Retorikkonsulten Elaine Eksvärd sätter upp en så kallad retorikakut i Almedalen för dem som vill utamana sig själv och träna på tal och presentationer.


Ämnen i artikeln:

Almedalen 2013

- Att kunna uttrycka sig på ett sätt som ökar lyssnarmotivationen är jätteviktigt,  säger Elaine Eksvärd, retorikkonsult och VD på Snacka Snyggt. Jag tycker att det är förvånansvärt ofta som folk kliver upp och betar av en presentation istället för att banka in ett budskap. Vi upprättar Retorikakuten för att ge folk en bra start mot att glänsa retoriskt. För att bli en perfekt talare krävs förstås längre träning.

Snacka Snyggt är ett retorikutbildningsbolag som grundades 2010 av Elaine Eksvärd. Bolaget kommer att vara på plats under Almedalsveckan för att ge konsultationer inom retorik. Eleine Eksvärd, 31 år, har tidigare medverkat som retorikexpert på Tv4, Aftonbladet och SVT.  Hon har även skrivit tre böcker inom retorikämnet.

Snacka Snyggt AB bildades 2010 och omsatte 2,4 miljoner kronor i fjol och hade ett resultat på 1,3 miljoner kronor. Det blev en ökning från 2011 då omsättningen var 995.000 kronor och resultatet var 432. 000 kronor. Bolaget har en anställd.

Alexandra Barganowski

Ämnen i artikeln:

Almedalen 2013

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.