Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

"Lejonmördarens" pr-konsult avslutar sitt uppdrag

Publicerad: 30 juli 2015, 14:51

Efter bara ett dygn meddelar byrån J Austin & Associates att man avslutar sitt uppdrag för tandläkaren som sköt lejonhanen Cecil i Zimbabwe.


Tandläkaren och storviltsjägaren Walter Palmer som pekats ut i medier ut som den man som ska har skjutit lejonet Cecil i Zimbabwe anlitade i tisdags pr-byrån J Austin & Associates för att hantera den kritikstorm som riktats mot honom.

Bland annat har hat och hot publicerats på tandläkarens Yelp-sida. Detta sedan det stått klart för allmänheten att det är Palmer som pekats ut som "lejonmördaren".

Men efter att ha jobbat med Palmer i bara ett dygn meddelar pr-konsulten Jon Austin att tandläkaren inte längre är hans kund. Det skriver PR Week.

Austin har också meddelat sitt beslut på twitter.

— Jon Austin (@jmaustin) 29 juli 2015Yesterday another PR firm asked to help distribute Dr. Palmer’s statement. Having completed that task, we've ended our work on this issue.

Austin ville i intervjun med PR Week inte berätta vilken byrå som tagit över uppdraget.

Mika Wallgren

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.