Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Lewis plockar in svensk som Norra Europa-höjdare

Publicerad: 4 april 2013, 06:44

Lewis PR med verksamhet över hela världen plockar in Robert Almqvist som vice vd för Norra Europa. Han kommer närmast från Axicom.


Robert Almqvist har bland annat startat PR-byrån Move, idag MS&L.  

Han därefter haft chefspositioner på några av världens större byråer –  H+K Strategies och Burson-Marsteller.

Han kommer närmast från en roll som seniorkonsult på teknikbyrån Axicom.
–  På Lewis letar vi ständigt efter resurser som kan förstärka vårt  globala team och vi räknar med att Robert kommer att spela en nyckelroll  i arbetet med att göra Lewis framgångsrikt i Norra Europa i samband med  vår satsning på tillväxt, säger Rafael Rahn, senior vice president  Central and Eastern Europe i en kommentar.

Tjänsten som vice vd för Nordeuropa-regionen är nyinrättad.

Robert  Almqvist ska framförallt fokusera på tillväxt i regionen – han är  baserad i Stockholm och ansvarar för verksamheten i såväl Norden som  Norra Europa.
– Norden är en intressant region med ett antal stora  utmaningar för byråer som denna. För att stå ut från mängden och vara  framgångsrik framöver krävs en stark vision och extraordinära åtgärder, säger Robert Almqvist i en  kommentar.

Robert Almqvist har även skrivit boken Praktisk PR, som gavs ut på Liber 1999.

Han har också arbetat som moderator och talare.

Lewis  PR har mer än 25 kontor spridda över världen. Regionala huvudkontor  finns i London, San Francisco och Singapore. Det nordiska huvudkontoret  finns i Stockholm.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.