Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Lewis PR planerar 10 nya kontor

Publicerad: 17 januari 2013, 09:22

Lewis PR presenterar en ny global expansionsplan. Byrån planerar att öppna tio nya kontor de kommande två åren. Lewis satsar speciellt på tillväxtmarknader såsom Brasilien, Ryssland, Indien, Mexiko och Kina.


Parallellt med expansionsplanen har Lewis PR, byrån som ägs av medarbetarna, nyligen lanserat flera initiativ för att tillväxten globalt. Bland dessa initiativ ingår uppköp, seniora rekryteringar och nya tjänsteerbjudanden.

– Det finns fortfarande mycket osäkerhet kring den globala ekonomin, men nu är rätt tidpunkt att investera, säger Chris Lewis vd på Lewis PR och fortsätter.

– Vi kan se tillbaka på 17 år av oavbruten tillväxt och vidare investeringar i infrastruktur kommer att hjälpa oss att fortsätta vara framgångsrika.

Den avgörande målsättningen – att öppna tio nya kontor de kommande två åren, har redan startats i och med lanseringen av Lewis Bangalore.

Under Cijo Mathews ledning kommer det indiska kontoret att stärka byråns snabba tillväxt i Asien och Stilla Havs-regionen där Lewis redan har kontor i Singapore, Hong Kong och Australien.

– Vi kommer att fokusera på de marknader som är mest intressanta för våra uppdragsgivare. Vi märker ett behov från våra existerande kunder av att finnas på dessa snabbväxande marknader, säger Andres Wittermann, Executive Vice President EMEA & APAC och fortsätter:

– Vår närvaro på fler marknader kommer också att innebära spännande nya möjligheter för våra anställda. Vi kommer att skicka medarbetare mellan våra internationella kontor för att säkerställa en snabb spridning av best practices till alla nya kontor.

Rekryteringen av ledande medarbetare till de nya kontoren har redan startat. Lewis PR räknar med att kunna presentera ytterligare minst två nya kontor under detta kvartal.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.