Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Lili Assefa bokar Per Schlingmann

Publicerad: 5 december 2012, 09:28

Lili Assefa och Per Schlingmann

Foto: Jesper Frisk och Moderaterna

Per Schlingmann och Lili Assefa inleder samarbete. Assefa Kommunikation kommer att boka föreläsningar med Moderaternas avgående chefsstrateg.


Ämnen i artikeln:

Lili AssefaPer Schlingmann

I dag skriver Expressen att de fått uppgifter på att Moderaternas avgående chefsstrateg Per Schlingmann ska börja jobba på Lili Assefas pr-byrå Assefa Kommunikation.

För en tid sedan aviserade att Per Schlingmann att han lämnar partiet i början av nästa år för att starta en egen konsultverksamhet.

I dag dementerar Per Schlingmann uppgifterna. Samtidigt bekräftar han att ett samarbete kommer att inledas med Assefa Kommunikation. Byrån kommer att boka hans föreläsningar.

Så här skriver Per Schlingmann på Facebook:

"Expressen skriver idag att jag ska börja arbeta med Lili Assefa på hennes företag Assefa Kommunikation. Som jag tidigare meddelat kommer jag från och med 1 mars nästa år att etablera egen rådgivningsverksamhet. Därutöver kommer jag att hålla föredrag om förändringsarbete, varumärken och kommunikation.

Jag känner Lili väl, men uppgifterna i tidningen stämmer inte. Jag kommer att arbeta i mitt egna företag. Det som däremot stämmer är att jag bett Lili att boka föreläsningar under nästa år. Det kommer hon att göra fram till dess att jag etablerar min egen verksamhet."

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Lili AssefaPer Schlingmann

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.