Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Linda Waxin bloggar om sitt nya liv för Bon

Publicerad: 16 juni 2014, 07:43

Linda Waxin

Foto: Pressbild: Edelman

I början februari tillkännagav Linda Waxin att hon lämnar jobbet som vd på Edelman. Nu berättar hon om sitt liv efter Edelman. I den nya bloggen på Bon.se.


I bloggen berättar Linda Waxin hur hon skrev ett avskedsbrev till sina Edelman-chefer i London och New York den 25 november 2013.

Ett brev som fick henne att känna sig "malligare" än när hon berättade om vd-jobbet på Edelman för sin pappa.  I brevet skrev hon bland annat:

"Just nu känner jag att det är viktigt att prioritera min familj och ta mitt fulla ansvar som den äldsta av fyra syskon. Att få tid att sörja den förändring som kommer att inträffa då min far är väldigt sjuk. Jag vill bevara det som finns kvar av den naiva och optimistiska unga kvinna som ni anställde."  

I bloggen berättar hon om hur hennes pappa avled 18 dagar efter brevet. På sin blogg för Bon kommer hon att berätta om sin resa med lillebrodern David.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.