Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Lyxkrogar rear ut maten

Publicerad: 14 oktober 2010, 07:05

Nu kan du smörja kråset på lykrogar som Sturehof, Riche, Edsbacka krog och Ulla Winblad – för 100 kronor per rätt. 112 ansedda svenska restauranger rear ut maten i jättesamarbetet ”Krogveckan”. Satsningen marknadsförs stenhårt.


Ämnen i artikeln:

Melker Andersson

Foto: Colourbox.

2009 erbjöd Melker Andersson 50 procents rea på maten på sina restauranger.

Det blev en dundersuccé – och nu drar en liknande storsatsning igång.

112 finrestauranger i Sverige – däribland Sturehof, Riche, Pontus, Edsbacka Krog och Ulla Winblad – går samman om ett unikt reaerbjudande med målet att ”höja medvetenheten och lusten att gå ut och äta”.

Erbjudandet att äta för 100 kronor per rätt (minst två rätter per person) gäller under 10 dagar mellan 22 till 31 oktober.

Det går att boka online på sajten bookatable.com.

– Restaurant Week började i New York för över 10 år sedan och blev snabbt en stor succé. Det har sedan dess expanderat även till London,Paris, Madrid och Hamburg det känns oerhört spännande att ta konceptet till Sverige, säger Anna Wiren på Bookatable, i en kommentar.

Byrån bakom kommande kampanjen är ATNA /Tre Kronor

På måndag har radioreklamen premiär. Den följs av onlinereklam och affischer på kommunala färdmedel i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Melker Andersson

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.