Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

M&C Saatchi vinner exotiskt uppdrag

Publicerad: 24 maj 2013, 13:18

Efter en långdragen pitch står det nu klart att M&C Saatchi blir Club Med:s nya PR-byrå i Sverige. M&C Saatchis uppdrag blir att introducera Club Med till en bredare publik, inklusive nya destinationer som Kina och Turkiet.


Ämnen i artikeln:

M&C Saatchi

– Vi har letat efter en dynamisk och framtidsinriktad PR-partner. Det känns som byrån har modet att utmana oss samtidigt som de har ett imponerande kontaktnät, högt strategiskt nivå och stor entusiasm för vårt varumärke. Med M&C Saatchis hjälp hoppas vi kunna erbjuda ikoniska reseupplevelser för livet, säger Estelle Giraudeau, marknadschef på Club Med.

– Vi önskar Club Med hjärtligt välkomna till oss. Ett varumärke med ett progressivt koncept och fantastiska nya destinationer. Vi ser fram emot att skapa kommunikation som är både enkel och sticker ut i deras mycket konkurrensutsatta kategorier, säger Klara Eide, chefsstrateg på M&C Saatchi.

Arbetet påbörjas direkt och för uppdraget har M&C Saatchi knutit till sig PR-konsulten Joanna Sundström.

– Norden kommer i framtiden att bli en allt viktigare marknad för Club Med och vi tror att M&C Saatchi kommer att hjälpa oss ordentligt på resan mot ökade marknadsandelar, förändrade attityder och högre försäljning, avslutar Estelle Giraudeau.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

M&C Saatchi

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.