Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

M-ledamot till Paues Åberg

Publicerad: 10 november 2014, 13:53

Den moderate riksdagsledamoten Oskar Öholm går in som senior konsult på Paues Åberg Communications.


Ämnen i artikeln:

Theodor PauesSten NordinPaues ÅbergMUF

Oskar Öholm har en lång M-bakgrund och har inte bara varit ledamot för partiet, utan även talesperson i bostads- och konsumentfrågor.

– Han har arbetat med många politikområden och på både nationell och lokal nivå, samtidigt har han också detaljkunskaper i enskilda frågor som är viktiga för våra kunder. Därtill har han en god känsla för kommunikation och personrelationer, säger Allan Åberg, partner på Paues Åberg i en kommentar.

Oskar Öholm har suttit i såväl utbildningsutskottet som trafikutskottet, men har även varit gruppledare i civilutskottet och parallellt suttit med i flera statliga utredningar, däribland exempelvis Friskolekommittén.

Han har också varit generalsekreterare för Muf, men även jobbat som borgarrådssekreterare åt Sten Nordin.

– Jag är övertygad om att min förståelse för svenskt samhällsliv och politiska beslutsprocesser kan komma till nytta för byråns kunder, säger Oskar Öholm i en kommentar.

Paues Åberg startade för ett år sedan och har idag 13 medarbetare.
– Det är den tredje seniorkonsulten som vi rekryterat sen efter sommaren. Vi har en pågående tillväxt med satsningar på rekrytering, säger Theodor Paues i en kommentar.

Oskar Öholm börjar sin nya tjänst per den 12 januari.

Han ska framförallt jobba med Public Affairs-frågor, men det är inte klart vilka kunder han ska jobba med.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.