Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

M:s förre gruppledare till JKL

Publicerad: 19 januari 2011, 09:12

Lars Lindblad, som fram till valet 2010 var gruppledare för Moderaterna i riksdagen, börjar i januari som rådgivare på kommunikationsbyrån JKL.


Ämnen i artikeln:

JKL

– Det parlamentariska läget är mer oklart än någonsin. Med mina många år som politiskt aktiv i ryggen kommer jag nu stödja kunder som vill fördjupa sin förståelse av den politiska processen, säger Lars Lindblad i en kommentar.

Lars Lindblad satt tolv år i riksdagen för M, varav fyra som gruppledare, men valde vid valet 2010 att välja ny karriärsväg. Under sin tid i riksdagen var han bland annat Moderaternas miljötalesperson och ledde arbetet i EU-nämnden

–  Lars Lindblad har verkat en lång tid i maktens centrum. Han är, liksom våra övriga nyrekryteringar, en person som verkligen knäckt politikens DNA-kod och samtidigt förstår kommunikationens betydelse och de affärsmässiga aspekterna. Det är en ganska sällsynt kombination, säger Åsa Jamal, managing director på JKL i en kommentar.

Sedan tidigare har JKL även rekryterat Mona Sahlins presschef Anna Helsén och Moderaternas tidigare kommunikations- och stabschef Pär Henriksson.

Linus Fremin

Ämnen i artikeln:

JKL

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.