Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Madelaine Hellqvist Kongstad tar över kommunikationen i Lantmännen

Publicerad: 26 september 2013, 09:29

Madelaine Hellqvist Kongstad

Madelaine Hellqvist Kongstad har utsetts till kommunikationsdirektör i Lantmännen, med ansvar för bland annat extern kommunikation, marknadskommunikation och utveckling av Lantmännens varumärke


Ämnen i artikeln:

Lantmännen

Madelaine Hellqvist Kongstad har närmast varit chef för marknadskommunikation och varumärke inom Lantmännen, och varit tillförordnad kommunikationsdirektör sedan maj 2013. Madelaine tillträder sin befattning omgående och kommer att fortsätta rapportera direkt till Lantmännens vd och koncernchef Per Olof Nyman.

–  Madelaine har stor erfarenhet av våra affärer och kommer att fortsätta att spela en viktig roll för Lantmännens utveckling och profilering, nu med ett bredare ansvar; Lantmännens vd och koncernchef Per Olof Nyman. Under sina sju år på Lantmännen har hon bland annat lett vår stora omprofilering och utvecklat och stärkt Lantmännens varumärke.

Madelaine har arbetat på Lantmännen sedan 2006, då hon gick in i den nyinrättade rollen som chef för varumärke och marknadskommunikation. Sedan dess har hon lett arbetet med att förnya och utveckla Lantmännens varumärke och positionera Lantmännen tydligare hos konsumenter.

– Jag ser fram emot att fortsätta arbetet med att utveckla Lantmännens kommunikation, säger Madelaine Hellqvist Kongstad.  Det finns många dimensioner som jag tror att vi kan tjäna på att lyfta fram ytterligare, och som handlar om hur vi både levererar bra mat och bidrar till att stärka verksamheten hos svenska lantbrukare.

Madelaine Hellqvist Kongstad har tidigare bland annat varit marknadschef på TV4 och ansvarig för marknadskommunikation och varumärke i Posten.

Ämnen i artikeln:

Lantmännen

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.