Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Magines pr-kupp mot världspressen

Publicerad: 3 september 2013, 10:07

Bilden är ett montage

När president Obama kommer till Stockholm i morgon bevakas han av över 100 utländska journalister. Det utnyttjar svenska Magine som ser till att samtliga får en iPad med Magine-appen förinstallerad.


Ämnen i artikeln:

Barack ObamaMagine

När de utländska journalisterna checkar in på Marriott Hotell, ligger det en iPad med Magine förinstallerad på varje rum.

Det är det svenska företagets sätt att få uppmärksamhet för sin app som gör det möjligt att se tv på ett nytt sätt.

– Bland annat ingår de viktiga nyhetskanalerna BBC, CNN, Bloomberg och Al jazeera i vårt utbud och vi tycker det är ett utmärkt tillfälle för våra internationella gäster att få testa på framtidens tv, säger Mattias Hjelmstedt, vd på Magine. Vi kommer naturligtvis att finnas på plats på Marriott för att demonstrera tjänsten.

Paddorna är visserligen bara till låns, men företaget hoppas naturligtvis på att få uppmärksamhet för sin app som de håller på att rulla ut över världen. Den finns i skarp version i Sverige och betaversionen har nyligen lanserats i Tyskland och Spanien

– Från vår sida vill vi visa hur Magine kan bidra till att underlätta för journalisterna i deras arbete under Stockholmsbesöket säger Mattias Hjelmstedt.

Det enda som kanske kommer att göra journalisterna besvikna är att iPadarna bara är till låns.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

Barack ObamaMagine

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.