Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Mäklarfirma mordstylar lägenhet

Publicerad: 27 maj 2011, 10:06

Mäklarfirman Fantastic Frank inspireras av amerikanska polisfilmer och brittiska deckare när de stylar sina lägenhetsobjekt. – Vi jobbar i en bransch som har glömt bort att underhålla sina kunder, säger Thomas Backman, grundare av Fantastic Frank.


Fotograf: Anders Lindén.

Resume.se har tidigare rapporterat om Fantastic Franks annorlunda sätt att styla sina lägenhetsobjekt och att de lägger den största delen av sin reklambudget på fotografering. Senast gällde det hundratals brickor som lagts ut i ett mönster i en lägenhet – nu tar det steget längre. Ett av objekten som är till salu för tillfället har stylats med brittiska deckare och polisfilmer som inspirationskälla.

– Vi jobbar i en bransch som har glömt bort att underhålla sina kunder, säger Tomas Backman, grundare av Fantastic Frank Fastighetsförmedling, i ett pressmeddelande.

Rekvisitan till bilderna har mäklarfirman hittat i lägenheten.

– Har man en historia att berätta blir objektet så mycket lättare att jobba med och når ut till spekulanterna på ett mycket mer effektivt sätt, säger Carl-Axel Wahlström, kreativ rådgivare, i ett pressmeddelande.

Och fortsätter:

– Den kritstreckade gubben i sängen gjorde vi med lyxiga designslipsar som vi hittade i garderoben. Det mesta av all rekvisita finns i lägenheterna. Det gäller bara att veta vad man ska leta efter.

Malin Carlehäll

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.