Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Mäklarfirma satsar på foto

Publicerad: 17 februari 2011, 08:06

Nya mäklarfirman Fantastic Frank har som mål att utmana de stereotypa bilderna i branschen - därför lägger de i stort sett hela sin reklambudget på fotograferingen.


Foto: Anders Lindén Styling: Maria Wahlström

– Sidor som Hemnet.se är så klart den bästa kanalen för att hitta köpare men bloggosfären är väldigt varumärkesbyggande. Därför lägger vi mycket av vår reklambudget på fotograferingen, säger Tomas Backman, grundare till Fantastic Frank, i ett pressmeddelande.

På senare tid har Fantastic Frank fått mycket uppmärksamhet på nätet för sina speciella bilder. Enligt firman är syftet att i första hand fånga bostädernas personlighet, vilket kan betyda att de lägger ut trettio brickor på golvet eller sätter en sax i väggen inför själva fotograferingen.

Anders Lindén, som arbetar med mode och reklamfoto, och konstnären och inredningsspecialisten Maria Wahlström jobbar tillsammans för att få fram fotografier som väcker uppmärksamhet.

– Det är lika spännande varje gång bilderna blir klara efter en fotosession med Anders och Maria. Många i Stockholm börjar tröttna på konceptet ”ljust och fräsch” nu, säger Tomas Backman.

Malin Carlehäll

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.