Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag21.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

Management by Kerstin köper karriärsnätverket Klara K

Publicerad: 2 Mars 2015, 14:58

Camilla Wagner och Petra Nedfors

Foto: Pressbild

Konsultbyrån Management by Kerstin meddelar i dag att de köpt karriärsnätverket Klara K. Ett strategiskt köp för att öka jämställdheten i näringslivet.


Ämnen i artikeln:

Camilla Wagner

Klara K arbetar för att främja kvinnors karriärer, bland annat genom att lyfta fram kvinnliga förebilder som kan dela med sig av sina erfarenheter och råd. Köpet av karriärsnätverket är ett sätt för Management by Kerstin att närma sig målet att näringslivet ska bli mer jämställt.

– Klara K kompletterar vår verksamhet på ett perfekt sätt. Vi vet att professionella nätverk för kvinnor gynnar jämställdheten, säger Camilla Wagner, delägare i Management by Kerstin och ny vd för Klara K.

Utöver karriärsnätverket ingår medlemsklubben Klara Klubb och ett nyhetsbrev som fokuserar på ledarskap, karriär och jämställdhet med 25 000 prenumeranter.

– Vi är väldigt glada att det är just Management by Kerstin som tar över verksamheten. De har kunskapen att både förvalta det vi har skapat och att utveckla det ytterligare, säger Susanne Özmete som tillsammans med Anna Cederquist grundade Klara K 2007.

Linnéa Kihlström

Ämnen i artikeln:

Camilla Wagner

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.