Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Måns Zelmerlöw säljer solglasögon med bröderna Schulman

Publicerad: 17 april 2018, 08:36

Alex Schulman "intervjuar" Måns Zelmerlöw.

Den folkkäre artisten styr och ställer i den nya humoristiska kampanjen.


Ämnen i artikeln:

MSL GroupAlex SchulmanCalle SchulmanMåns ZelmerlöwReklamfilm

Förra året frontade Måns Zelmerlöw Polaroids kampanj inför sommaren tillsammans med Calle Schulman. Nu gör han det igen. Den här gången är även Alex Schulman med på tåget. Han gör en ofrivillig variant på sin intervju med Henrik Lunqvist för Head & Shoulders.
– Jag är jätteglad att vi fick nytt förtroende från Polaroid Eyewear och att de vill och vågar göra den här typen av reklamkampanjer. Att jobba med Måns är alltid lika kul och lättsamt. Att man dessutom jobbar ihop med brorsan Alex var utmanade, men väldigt kul, säger Calle Schulman i en kommentar.


Han har regisserat filmerna och även skrivit manus tillsammans med Mårten Melinder. Kampanjen för Polaroid har tagits fram av MSL Group.
– För oss är det grundläggande att göra engagerande innehåll som vi kan använda och aktivera. Måns, Calle och nu även Alex bjuder på sig själva i gränslandet mellan verklighet och fiktion vilket gör filmerna både transparenta och roliga, säger Marianne Fyrberg, Marketing Manager Nordic på Safilo.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.