Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Maria Wetterstrands heta juryuppdrag

Publicerad: 12 juni 2014, 10:33

Maria Wetterstrand

Foto: Pressbild: Riksdagen

Miljöpartiets tidigare språkrör Maria Wetterstrand är ny ledamot juryn som utser pr-byrån Westanders pris "Hetast i Almedalen 2014".


Ämnen i artikeln:

AlmedalenMaria WetterstrandAlmedalen 2014WestanderHetast i Almedalen

Det är åttonde året i rad som Westander ut priset till den aktör som bäst når igenom bruset och lyckas förmedla sitt budskap under Almedalsveckan.

– Hetast i Almedalen lyfter fram aktörer som lyckas göra ett avtryck under en vecka där allt fler försöker göra sig hörda. Att få vara med i den jury som ska utse årets vinnare känns både hedrande och spännande, säger Maria Wetterstrand, i dag fristående grön samhällsdebattör i ett pressmeddelande.

Maria Wetterstrand, Miljöpartiets språkrör mellan 2002–2011, adderar politisk tyngd till juryn och fick sin plats efter en öppen nomineringsprocess.

– Maria Wetterstrand har gedigen erfarenhet av politiska budskap och vet vad som krävs för att sätta agendan. Som tidigare språkrör har hon en fingertoppskänsla för vilka aktörer, kampanjer och frågor som kan bli särskilt heta i Almedalen detta valår, säger Hanna Berheim, pr-konsult på Westander och juryns ordförande i en kommentar.

Ny ledamot i juryn är även Ulrica Klettner, kommunikationschef på Hjärt-Lungfonden. Vinnaren av Hetast i Almedalen 2014 utses fredagen den 4 juli.

Juryn består av följande personer:
•  Fredrik Kron, verksamhetschef, Ideell Arena
•  Hanna Berheim, pr-konsult, Westander (juryns ordförande)
•  Maria Wetterstrand, grön debattör och föreläsare
•  Rolf van den Brink, journalist, Dagens Opinion
•  Stina Morian, opinionsrådgivare, PromeMorian
•  Ulrica Klettner, kommunikationschef, Hjärt-Lungfonden

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.