Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Marie Söderqvist värvar kriskonsult

Publicerad: 7 november 2013, 09:21

Marie Söderqvist tar in Jeanette Fors-Andrée.

Efter alla matskandaler – nu har Livsmedelsföretagen, med vd:n Marie Söderqvist i spetsen, rekryterat en av landets ledande krisexperter, Jeanette Fors-Andrée från Hill+Knowlton Strategies. Hon ska hjälpa till att stötta medlemsföretagen i krishantering och kriskommunikation.


Ämnen i artikeln:

Jeanette Fors-AndréeMarie SöderqvistLivsmedelsföretagen

Marie Söderqvist, tidigare krönikör, ledarskribent och vd för United Minds, ser inrättandet av den nya krisstödfunktionen som en del av en  större förändring och modernisering av Livsmedelsföretagens verksamhet.

Nu har hon värvat en av landets ledande experter på området – Jeanette Fors-Andrée.

– Medias intresse för och granskning av livsmedelsbranschen blir allt  intensivare.  Att hantera matlarm, reella eller inte, blir en påtagligare del av  företagens vardag. Med Jeanette Fors-Andrée kommer vi kunna erbjuda  bästa möjliga stöd till våra medlemmar i dessa frågor, säger hon i ett pressmeddelande.

– Livsmedel är något som alla har en relation till. Konsumenterna ställer  högre krav,  förtroendet för ett varumärke kan snabbt få sig en rejäl törn och  transparensen blir större och större. Det gör att det blir allt  viktigare för företag att förutse och hantera kriser på ett sätt som  motsvarar konsumenternas förväntningar på öppenhet och korrekt  agerande. säger Jeanette Fors-Andrée i pressmeddelandet.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.