Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Matter öppnar i Stockholm

Publicerad: 29 augusti 2014, 07:44

Anna Loverus och Charlotte Henriksson.

Göteborgsbaserade content marketing-byrån Matter öppnar kontor i Stockholm samtidigt som man anställer nyckelpersoner till Malmö-verksamheten.


Ämnen i artikeln:

Matter

– Hur digitala vi än är så vill vi vara fysiskt nära våra kunder. Därför känns det toppen att nu ha kontor i Sveriges tre största städer, säger Mathias Eriksson vd och grundare för Matter i en kommentar.

Satsningen innebär att byråns producent- och affärsansvariga, Charlotte Henriksson, byter Göteborg mot Stockholm för att leda stockholmssatsningen ihop med Anna Loverus.

– Vi står inför en spännande tid framöver där det händer mycket. Marknaden visar tendenser på att företag och organisationer är beredda att satsa mer på egna kanaler och icke-traditionell reklam, säger Charlotte Henriksson i en kommentar.

Matter har också rekryterat Natalia Brynte, som bland annat har varit ansvarig för Öresundsområdet på Mynewsdesk och närmast kommer från en roll som digital kommunikationschef på Incentive.

Hon ska driva Malmökontoret ihop med Tereza Franzén.

Matter har jobbat med innehållsstrategier och digital kommunikation sedan starten år 2010.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Matter

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.