Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Max öppnar vegetarisk restaurang på Way Out West

Publicerad: 11 maj 2016, 06:55

Foto: Kampanjbild/Luger

Hamburgerkedjan ska bygga upp en fullskalig restaurang i samband med Göteborgsfestivalen i sommar – och bara marknadsföra sitt gröna utbud.


Ämnen i artikeln:

Way Out WestMax

Nyligen lanserade Max Green-familjen, som innebar en fembubbling av det vegetariska utbudet. Nu ska man gå ännu längre och öppna en vegetarisk restaurang på den redan helt vegetariska musikfestivalen Way Out West i Göteborg för att marknadsföra sina vegoburgare.
– Nu tar vi nästa steg för att ännu fler ska upptäcka hur goda vegoburgare kan vara, säger Max Sverigechef Christoffer Bergfors i en kommentar och fortsätter:

– Max är ett familjeföretag med målet att finnas kvar i många generationer. En av vår tids största klimatutmaningar är mat, och inte minst rött kött. Därför har satt upp målet att 1 av 3 beställningar ska vara något annat än rött kött år 2020.

Patrick Fredriksson, festivalansvarig på Luger:

– Max visar vägen med sitt hållbarhetsarbete. Deras tydliga värderingar och engagemang stämmer i mångt och mycket överens med våra. På festivaler finns det ofta en utmaning i att kunna erbjuda besökarna goda, vegetariska rätter snabbt. Där kommer Max in som ett perfekt komplement. Vi är väldigt glada och stolta över att de har tackat ja till inbjudan.

Mårten Färlin

Ämnen i artikeln:

Way Out WestMax

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.