Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Miltton Labs hämtar utvecklare från Moderaterna

Publicerad: 17 juni 2015, 10:55

Claes Dafgård och Nareg Mardirossian.

Foto: Sanna Sjöswärd.

Nystartade Miltton Labs har gjort klart med sina första värvningar. Nareg Mardirossian blir UX-ansvarig och Claes Dafgård blir utvecklingsansvarig. Båda har en bakgrund inom Moderaterna.


Ämnen i artikeln:

Miltton LabsModeraterna

Nareg Madirossian har jobbat som webbansvarig för Moderaterna i Stockholm, vilket innebär att han haft hand om all digital kommunikation med medlemmar och väljare. Dessutom har han arbetat med flera interna projekt, så som datainsamling och analys under valrörelsen.

Nu ansluter han till Miltton Labs som startades i förra veckan av Fredrik Andersson, Martin Borgs och André Assarsson. Dessutom blir Claes Dafgård utvecklingschef på byrån. Också han kommer från Moderaterna i Stockholm där han arbeta med digitala verktyg under det senaste valet. Han har tidigare jobbat med att utveckla e-handelslösningar på Sony Ericssson och FireInvent.

– Om man är smartast i rummet är man i fel rum. Eller så rekryterar man talang, säger Martin Borgs, medgrundare av Millton Labs i en kommentar.

Målet är nu att verksamheten ska växa ytterligare.

–  Det blir trångt i vårt rum på Tändstickspalatset, precis som det ska vara. Vi ska vara fler kodare än konsulter, säger vd Fredrik Andersson.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Miltton LabsModeraterna

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.