måndag6 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Mindmakers frukostkupp

Publicerad: 18 mars 2013, 17:13

Mindmakers frukostpåse och bifogat brev

Pr-byrån Mindmakers överraskade sina konkurrenter i morse. I sin jakt på nya talanger skickade man ut ett frukostpåse och en uppmaning att söka jobb på byrån till yngre konsulter på väg upp i karriären.

Ämnen i artikeln:

Christina SalibaMindmakers PR

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


På måndagsmorgonen fick ett gäng utvalda konsulter på byråerna  Prime, JMW, Deportivo och Jung en frukostpåse. Till smoothien och frukostmackan kom ett brev med texten:

"God morgon! Här kommer en frukostpåse för lite extra energi denna måndagsmorgon. Det kan behövas, för vi vet att du är en hårt arbetande och kreativ konsult på väg upp. Och det gillar vi.

Just nu söker vi fler drivna, duktiga och kreativa projektledare till vårt team. Så är du inte bara sugen på frukost, utan också på ett nytt jobb, hör av dig!".

Berntzon Bylund drog igång Mindmakers i augusti 2011. Under hösten 2012 blev Christina Saliba vd för pr-byrån som bland annat sitter på kunder som hamburgerkedjan Max, författaren Camilla Läckberg och Friends Arena.

Stefan Ronge, vd på Deportivo kommenterar Mindmakers frukost i ett mail till Resumé:

"Vi åt frukosten tillsammans så man kan säga att den blev ett led i att stärka vi-känslan på företaget ytterligare. Om det var syftet så lyckades Mindmakers bra. Skämt åsido, man ska inte såga andra byråers försök att rekrytera kompetenta personer. När de skickar ut sina frukostkorgar så är det en påminnelse om att vi gör riktigt bra grejer för våra kunder, och att detta arbete har uppmärksammats. Frukosten blir ju då också ett bränsle till att göra våra kampanjer ännu bättre - eftersom det är vårt sätt att hitta nya kompetenta medarbetare och att behålla dem vi redan har."

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev