Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Mini växlar upp i Visby

Publicerad: 18 juni 2014, 11:26

Kampanjbild

Efter förra årets stora kampanjsnackis kommer bilmärket Mini till politikerveckan i Almedalen med fler bilar och chaufförer. Bakom kampanjen står Progress PR.


Ämnen i artikeln:

Progress PR

Förra året blev @minifixar hyllad av många Almedalsbesökare. I år kommer Mini återigen lösa olika problem som uppstår, dygnet runt.

– Under vissa perioder på dygnet var trycket på kampanjen så stort att vi tvingades fördubbla antalet operatörer bakom Twitter-kontot. Vi har därför valt att expandera @minifixar så att Mini i år kan vara en ännu bättre vän under Almedalsveckan än tidigare, säger Jens Reichert, marknadschef på Mini Sverige i ett pressmeddelande.

Under förra årets politikervecka inkom i genomsnitt en förfrågan var tredje minut. Totalt genomfördes drygt 400 uppdrag. Nytt för i år är även att bilterverkaren tar med den omtalade DJ-bilen med Stockholms-DJ:n Niklas Paus bakom ratten.

– Med DJ-bilen kan vi både ordna och rädda festerna under veckan. En tweet senare är vi på plats med Sveriges häftigaste DJ-anläggning, kommenterar Jens Reichert.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Progress PR

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.