Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Mobilt gym i kampanj för Volkswagen och Casall

Publicerad: 2 september 2013, 08:43

Ett gym kommer lastat

ActivateMe Activation Agency lansernar Sveriges första mobila gym i i samarbete med Volkswagen Transportbilar och Casall.


Ämnen i artikeln:

Casall

Workout Delivery heter det mobila gymmet, som skapats för att tillgängliggöra funktionell träning för den breda allmänheten. Workout Delivery levereras i en Volkswagen Transporter, alltså dagens modell av den klassiska Folkabussen.

Inredningen är speciellt anpassad för över 100 små och stora träningsredskap som tillsammans väger nästan 700 kg.

– Konceptet är lika enkelt som smart, vi tar gymmet till konsumenten istället för tvärtom. Ett av de största hindren för människor att genomföra regelbunden träning är den upplevda bristen på tid. Vi vill visa på att man kan bedriva kvalitetsträning, var som helst och närsomhelst, med enkla medel", säger Norberto Lacourt, cd på ActivateMe.

Volkswagen Transportbilar kommer bland annat att använda Workout Delivery i samband med sin årliga återförsäljarkonferens där bilen kommer att ställas ut samt användas för att aktivera återförsäljarna i träningspass.

– Hälsa vet vi alla är viktigt för att fortsätta må bra och prestera både i arbetet och hemma säger Lisbeth Hansson, marknadschef Volkswagen transportbilar Ibland kan brist på tid få oss att avstå, att då ett mobilt gym kan komma ut till de som vill vara aktiva, ligger i tiden och passar in på våra produkter och varumärke. Därför kändes det enkelt för oss att välja att gå in i ett samarbete med ActivateMe.

Workout Delivery ingår även i aktiveringsdelen på lanseringen av Casalls nya produktlinje, HIT (High Intensity Training).

– Att välja ActivateMe som partner i samband med lanseringen av Casall HIT var enkelt, säger Sara Althini, marknadschef Casall. De har stor kunskap inom träning, kommunikation och event vilket få byråer har. Att vi dessutom delar idén att ta träningen dit där du är gjorde inte saken sämre.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

Casall

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News