Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Moderaterna rekryterar från Prime

Publicerad: 16 januari 2013, 15:12

André Assarsson

Foto: Pressbild: Prime

Efter fem år på Prime lämnar André Assarsson. Nu är han tillbaka i politiken och blir chefsstrateg för Moderaterna i Stockholms läns landsting.


Ämnen i artikeln:

PrimeModeraterna

André Assarsson jobbar idag som projektledare på Prime inom public affairs. Tidigare var han bland annat vice ordförande i Moderata ungdomsförbundet (Muf), jobbade för Gunnar Hökmark i Bryssel och adjungerad partistyrelseledamot i Stockholm.

Nu är han tillbaka i den politiska sfären. Från den 18 februari blir han chefsstrateg för Moderaterna i Stockholms läns landsting, skriver Dagens Opinion.

– Det är klart vemodigt på ett sätt. Jag har trivts jättebra på Prime, tycker att det är ett fantastiskt företag. Men jag kände att jag ville tillbaka till politiken och göra skillnad och bidra till att utveckla Moderaternas politik och kommunikation. Prime är ändå läktaren, i landstinget är man med och förbättrar vardagen för Stockholmarna på riktigt, säger André Assarsson till Dagens Opinion.

André Assarsson var tidigare politisk redaktör på Västervikstidningen. Han lämnar Prime efter fem år.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

PrimeModeraterna

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.