Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Moderaterna sätter press på Fridolin med ny sajt

Publicerad: 6 oktober 2014, 05:58

M-saten 100dagar.se.

Oppositionen sätter press på den nya regeringen. Nu lanserar Moderaterna den nya sajten 100dagar.se – en nedräkning till den dag då Gustav Fridolin lovat att resultaten i skolan ska vända.


Ämnen i artikeln:

Val 2014ModeraternaGustav Fridolin

Den nya sajten ska sätta press på Gustav Fridolin – att det nu är upp till bevis att infria sitt löfte att Miljöpartiet i regeringen ska vända utvecklingen i skolan på 100 dagar.

”Löften till väljare ska hållas och Nya Moderaterna lanserar därför sajten www.100dagar.se, där det sker en nedräkning till den dag då Gustav Fridolin lovat att resultaten i skolan ska vända”, meddelar Moderaterna.

– Sverige har idag fått en svag regering. Vi kommer att föra en oppositionspolitik som räddar jobben och granskar de löften som Socialdemokraterna och Miljöpartiet ställt, säger Moderaternas analys- och kommunikationschef Per Nilsson i en kommentar och fortsätter:

– Gustav Fridolin har lovat att fixa skolan på 100 dagar, nu är han Sveriges utbildningsminister och måste leva upp till det löftet. Vi tycker att politiker ska hålla vad de lovar.

– Miljöpartiet står för en skolpolitik utan tydliga krav men Gustav Fridolin lovar samtidigt snabba resultat. Risken är stor att många väljare kommer att bli besvikna.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.