Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Mona Sahlins tunga pr-värvning

Publicerad: 13 oktober 2009, 08:07

Socialdemokraterna rustar upp med tunga pr-namn inför valrörelsen. Senaste värvningen: Springtimes pr-strateg Bo Krogvig. Han ska leda valkampanjen.


Ämnen i artikeln:

Anna HelsénKarin PetterssonMona SahlinSocialdemokraterna

Bo Krogvig. Foto: Andreas Elgstrand.

Anna Helsén kom tillbaka som presschef, Lars Bengtsson ska ingå i staben för samordnings- och kommunikationsfrågor, och för någon vecka sedan blev det klart att Fokus chefredaktör Karin Pettersson blir kommunikationschef.

Nu har (S) hitta ytterligare ett tungt namn, för rollen som valgeneral: Bo Krogvig. Det skriver Aftonbladet.

Bo Krogvig ledde partiets succéfyllda valkampanj 1994 och har även jobbat med valkampanjer i flera andra länder. Han har på sitsone varit pr-konsult på Springtime och bland annat varait rådgivare åt Zlatan Ibrahimovic.

– Det är en jävligt rolig utmaning. Har man som jag varit rådgivare i 13 år är det roligt att få vara i en organisation igen. Det är ett fokus, en uppgift som ska lösas med en stor grupp andra människor som ska röra sig åt samma håll, säger Krogvig till Aftonbladet.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.