Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

More Ventures tar hand om Peab

Publicerad: 22 april 2013, 11:05

Ola Westher, Start, Johan Dahlquist, More PR, Hannes Dahl, Start, Johanna Hellmér Wiberg, Start, Ami Kivi, Peab, Lina Rundgren, Start och Jan-Olof Ekelund, More PR.

Start Communication, More PR och Nute Digital Agency är tre av företagen inom mediegruppen More Ventures som har Peab som ny stor kund.


Ämnen i artikeln:

Peab

–      Tillsammans kan vi erbjuda en integrerad kommunikation från första kundmötet och det skapar resultat direkt för våra uppdragsgivare, konstaterar Johanna Hellmér Wiberg, VD och projektledare på Start Communication.

För knappt ett år sedan flyttade företagen inom mediegruppen More Ventures till gemensamma lokaler i centrala Göteborg. En motivering för att samla sex olika företag under ett och samma tak var just att inte bara prata om integrerad kommunikation utan också praktisera den fullt ut.

–      Det som skiljer vårt upplägg från andra större byråer är att vi kan erbjuda spetskompetens inom varje specifikt område. Vi är också ensamma om att kunderna inte är tvingade att arbeta med någon av systerföretagen utan varje byrå måste förtjäna sitt uppdrag, förklarar Jan-Olof Ekelund, VD för More PR.

Ett av de första uppdragen har varit att sätta området Kajen på kartan för Göteborgarna. Peabs exklusiva bostadsrätter med adressen Kajen Ett kan erbjuda stadens bästa läge och innehåller vad som förmodas bli några av Göteborgs dyraste bostadsrätter.

– Kajen Ett är ett utmärkt exempel på hur vi på Peab vill arbeta kostnadseffektivt men samtidigt med kreativ höjd och specialistkunskaper. Vi har också genom arbetssättet i den här konstellationen full frihet att välja de bästa kompetenserna och sätta ihop den optimala arbetsgruppen för varje projekt, säger Ami Kivi, marknadskommunikatör för Peab.

Arbetsgrupp:

Uppdragsgivare
:
Ami Kivi, Peab Sverige

Byråer:

Start Communication
Projektledare: Johanna Hellmér Wiberg
Produktionsledare: Lina Rundgren
CD: Håkan Rosenlind
Copy: Hannes Dahl
AD: Ola Westher

More PR
Seniorkonsult: Jan-Olof Ekelund
PR-konsult: Johan Dahlquist

Nute Digital Agency
Flashutvecklare Daniel Ruuth

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

Peab

Dela artikeln: