Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Mutti ska omvandla svenskt medeltidstorg till italiensk sommarpiazza

Publicerad: 12 november 2018, 12:32

Den italienska tomatproducenten ska i ett pr-event omvandla Gåstorget i Gamla Stan i Stockholm till en italiensk sommarpiazza.


Ämnen i artikeln:

Prat PR

Initiativet är en del i kampanjen "Mutti – The Taste of Summer", som ska lyfta fram och bevisa att Muttis tomater behåller sin smak hela året om. Tidigare delar i kampanjen har bland annat bestått av en film med mat-influencern Matgeek, som varit nere i Parma och besökt Muttis odlare.

– Det ska bli otroligt kul att få ta den italienska sommaren till det grå och kalla novembersverige. Vi tror verkligen att alla mår bättre av att få lite äkta italiensk värme och mat, speciellt den här tiden på året när man längtar bort som mest, säger Linda Kirsebom kundansvarig för Mutti på Prat PR, i ett pressmeddelande.

Evenemanget har utformats tillsammans med Prat PR och Ryska Posten Event. På den italienska, upplysta sommarpiazzan ska Muttis egna kockar servera pizza. Evenemanget äger rum den 16 november 11:00 -15:00 och 17 november kl 11:00 - 20:00.

Ämnen i artikeln:

Prat PR

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.