fredag3 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Myter om Göteborg med David Sundin och Kakan Hermansson

Publicerad: 27 maj 2016, 08:19

Inkommande måndag är det premiär för webb-tv-serien "Typiskt Göteborg". I serien som är i fyra avsnitt tar David Sundin och Kakan Hermansson sig an det typiska för staden.

Ämnen i artikeln:

David SundinKakan HermanssonStendahlsGöteborg

LL

Louise Lindberg


Serien är Göteborg & Co:s sommarkampanj och före inspelningens början hade Kakan Hermansson och David Sundin knappt träffats, men nu har de blivit ett sammansvetsat par.

– Trots att det var tidiga morgnar och sena kvällar så fnissade vi oss igenom alltihop. Och jag tror det märks att vi hade genuint roligt på riktigt. Vi ville aldrig att det skulle ta slut, säger David Sundin i ett uttalande.

Av trailern att döma, som du kan se längre ned i artikeln, är det bland annat tatueringar, spårvagnar och Liseberg som gäller när man tar sig genom Göteborg. Det sistnämnda är även det Kakan Hermansson minns bäst från inspelningen.

– Det roligaste var kanske när vi tog över fiskauktionen och jag lyckades charma in mig på 80-åriga fiskegubbar som var riktigt svåra att närma sig. Eller när jag tvingade David att åka den vidrigaste attraktionen på Liseberg. Det hade nåt, säger Kakan Hermansson.

Bakom produktionen ligger byrån Stendahls och produktionsbolaget Nexiko. Se trailern här:

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev