Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Narva anställer trio

Publicerad: 16 januari 2014, 14:07

Frank Bagge (t.v), Anna Björlin och Rasmus Löwenmo.

Foto: Pressbild.

Pr-byrån Narva har rekryterat tre nya medarbetare – Frank Bagge med ett förflutet på Springtime och Grayling, Anna Björlin som har varit pr-ansvarig på läkemedelsbolaget Bayer och Rasmus Löwenmo, som kommer från Moderaternas riksdagskansli.


Ämnen i artikeln:

GraylingSpringtimeDaniel BergstenNarvaModeraterna

– Vår ambition är att fortsätta växa inom våra kärnområden och de här  rekryteringarna är viktiga förstärkningar, säger Daniel Bergsten,  managing partner på Narva i en kommentar.

Frank Bagge är  specialiserad inom finansiell kommunikation och transaktioner och kommer  närmast från Springtime, men har även jobbat på Grayling.

– I takt  med att klimatet för börsintroduktioner och företagsaffärer blivit  bättre, ökar efterfrågan från både befintliga och nya kunder och Frank  Bagges erfarenhet från exempelvis börsintroduktioner är värdefull, säger  Daniel Bergsten i en kommentar.

Anna Björlin är expert inom Life Science och kommer närmast från egen verksamhet, men har tidigare varit pr-ansvarig på läkemedelsbolaget Bayer.

– Hon är en erfaren rådgivare och en utpräglad doer, säger Therése Lange, chef för Narva life science-team i en kommentar.

Rasmus Löwenmo kommer från Moderaternas riksdagskansli där han har jobbat som pressekreterare samt med sociala medier.

Han har även arbetat på Lewis Pr med många uppdragsgivare inom IT och teknik.

–  Rasmus är en spännande rekrytering. Bortsett från värdefulla  erfarenheter av den politiska världen har Rasmus också en framgångsrik  byråbakgrund, säger Daniel Bergsten i en kommentar.

Narva har idag 27 medarbetare.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.