Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Narva och Prime kan bli årets nordiska pr-byrå

Publicerad: 6 maj 2015, 13:33

Johan Molander

Narva och Prime är har båda chansen att bli årets pr-byrå i Norden i The Holmes Reports prestigefulla tävling Sabre Awards EMEA. – Det känns fantastiskt kul, säger Narvas grundare och managing director Johan Molander till Resumé.

Ämnen i artikeln:

PrimeNarvaHolmes ReportSabre Awards

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


I konkurrens med norska byråerna Geelmuyden Kiese och Iteo Consulting samt finska Miltton kan Prime och Narva vinna en Sabre- statyett i kategorin "Nordic Consultancies of the Year".

Narva hade ett starkt fjolår. Rörelseresultat på 9,2 miljoner kronor innebar en fördubbling jämfört med 2013 och gav en rörelsemarginal på 19 procent.   

Vad tror du ligger bakom nomineringen?
– Hårt slit och arbete. Byrån har vuxit och utvecklat sitt erbjudande de senaste åren med nya områden som public affairs, hållbarhet och life science. Nu har gett resultat och det känns hedrande.  

Den senaste tiden Narva har utvecklat sitt nordiska partnerkoncept Narva Nordic. Som huvudbyrå samlar man internationella uppdrag för den nordiska marknaden. En av kunderna som man hjälpt att ta in på den nordiska marknaden är Air France KLM.

– Det är garanterat en av anledningarna till att vi blivit uppmärksammade här. Internationella kunder vill ha en enkel väg in i Norden och även om marknaderna skiljer sig åt har det fungerat bra, säger Johan Melander.    

Vinnarna kommer att tillkännages den 11 maj och prisutdelningen äger rum den 19 maj i London.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev