Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Narva-partner till Starmind

Publicerad: 25 november 2013, 13:55

Christian H Ridderstolpe.

Digitalbyrån Starmind stärker upp med en tung rekrytering. Vid årsskiftet kliver Christian H Ridderstolpe in som senior key account manager.


Ämnen i artikeln:

Narva

I dag arbetar Christian Riddarstolpe som chef för Narvas online-grupp. Han är också partner i byrån och har arbetat med kunder som Absolut Vodka och Axfood.  

– Det här känns oerhört spännande, då jag alltid har upplevt Starmind som ett mycket  kompetent företag och som just nu befinner sig i en expansiv fas, där min kompetens och erfarenhet kommer helt till sin rätt, säger han i ett pressmeddelande.  

Dessutom ansluter Tommy Söderström till byrån. Han kommer närmast från egen verksamhet och har arbetat tillsammans med Christian Ridderstolpe under många år.  

– Starmind är inne i en spännande fas med fortsatt tillväxt där Christian och Tommy är precis rätt personer att bidra till denna utveckling. Starmind håller också på att etablera en närvaro i USA och Christians erfarenhet av multinationella företag kommer att vara oerhört värdefull i denna satsning, kommenterar Starminds vd Ott Riedberg.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Narva

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.