Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Narva värvar från Regeringskansliet

Publicerad: 23 november 2012, 14:19

Jenny Didong, ny seniorkonsult på Narva

Pr-byrån Narva har rekryterat Jenny Didong från Regeringskansliet som ny seniorkonsult. Värvningen passar väl in i Narvas profil då hon i dag arbetar med finansmarknadsfrågor på Finansdepartementet.


Jenny Didong har tidigare varit ansvarig för kommunikations- och ägarpolicyfrågor för de statligt ägda företagen. Hon har även arbetat med investor relations på dåvarande OMX innan tiden på Finansdepartementet.

– Vi befinner oss i en tillväxtfas och Jenny Didong är en viktig rekrytering. Hon  tillför expertis inom public affairs, hållbarhetsfrågor och finansiell kommunikation, säger Daniel Bergsten, managing partner på Narva.

Jenny Didong har under sina år på Regeringskansliet arbetat med ett brett spektra av aktuella frågor. Bland uppdragen märks regeringens årliga skrivelse till Riksdagen om de statligt ägda företagen, propositionen om försäljning av destatligt ägda företagen, ersättnings- och hållbarhetsfrågor.  

Hon var också ansvarig för utformandet och införandet den svenska regeringens internationellt uppmärksammade riktlinjer för extern rapportering med ökade krav på hållbarhetsinformation.

– Jag ser fram emot att använda min kunskap och erfarenhet i ett bredare sammanhang. Frågor om företags ansvar och hur de ska kommuniceras är högaktuella och något jag hoppas kunna bidra med som seniorkonsult på Narva, säger Jenny Didong.

Narva består i dag av 30 medarbetare och är specialiserade på medierelationer, finansiell kommunikation, Life Science och online-kommunikation.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.