Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Navigate värvar Kanal 5:s förre säljchef

Publicerad: 28 januari 2013, 16:05

Jerker Bluhme

Varumärkesbyrån Navigate växer på kundsidan och förstärker verksamheten genom nyrekryteringar. Två nya konsulter knyts till bolaget, bland annat Jerker Bluhme från Kanal 5.


Navigate utökar verksamheten genom rekryteringen av Jerker Bluhme och Kristoffer Ahlén. Jerker Bluhme, som tidigare ansvarat för sälj-och marknadsfrågor på bland annat Kraft och Masterfood, kommer senast från Kanal 5 där han jobbat som försäljningsdirektör i åtta år.

– Vi har arbetat ihop med Jerker tidigare och det känns otroligt spännande att hans långa erfarenhet och breda kompetens kring försäljnings- och marknadsfrågor nu omsätts på konsultsidan hos oss, säger Marie Bjurling Larsson, en av grundarna till Navigate.

– Jag ser fram emot nya utmaningar och framförallt att få dela med mig av mina erfarenheter och hjälpa andra. Att det blev Navigate beror helt och fullt på att vi delar samma inställning till varumärkesarbetet – det ska göras med fokus på att skapa långsiktig lönsamhet, kommenterar Jerker Bluhme.

Kristoffer Ahlén kommer direkt från Handelshögskolan i Stockholm med en Master i Marketing and Media Management i bagaget och går in som juniorkonsult i verksamheten.

– Vi är otroligt stolta över den kompetens vi har idag i våra befintliga medarbetare och glada över att stärka Navigate ytterligare genom Jerker och Kristoffer. Våra planer är att rekrytera 1-2 konsulter till under året, säger Marie Bjurling Larsson.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.