Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Netflix vill att du chillar i jul - med strumpor som pausar filmen

Publicerad: 18 december 2015, 09:32

Netflix vill att du chillar med strumpor som pausar filmen.

Foto: Youtube

Strumpor som känner av när du somnar till din favoritfilm. Det är Netflix nya marknadsföringstrick. Men att bygga ihop strumporna – det är lättare sagt än gjort.


Ämnen i artikeln:

Netflix

Streamingjätten Netflix har publicerat en guide kring hur du gör ett par julsmarta sockor kapabla att känna av när du somnar framför tv:n. Om så är fallet, pausas det du tittar på så att du inte missar din favoritfilm eller favoritserie. The Verge är en av de medier som skriver om strumporna. Men vi måste inse – detta är helt enkelt bara bra marknadsföring.

Du ska själv skaffa dig ett par julsockor, mikrokontroller, ledlampor, batterier, ha programeringskunskap.. Ja, du hör.

Netflix har arbetat fram en ambitiös guide med schema och tutorials. Företaget säger att för ditt eget bästa ska du ha en stor förståelse för elektronik och att använda en lödkolv.

Det här är Netflix sista delen i företagets ”gör-det-själv-serie” där de tar upp roliga idéer. En tidigare idé har varit ”Netflix-knappen” som ska dimma lamporna, sätta mobilen på ljudlöst, beställa hämtmat och sätta på Netflix.

Hinner du bygga klart sockorna till jul? Testa med hjälp av filmen nedan.

Julia Lundin

Redaktör Resumé Insikt

julia.lundin@resume.se

Ämnen i artikeln:

Netflix

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.