Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Newsec startar kommunikationsbyrå

Publicerad: 18 september 2013, 07:00

Foto: Pressbild

Kommunikatören Niklas Alm kommer att leda det nya bolaget Newsec Communication. Han har bland annat verkat som senior rådgivare till en mängd företagsledningar samt som vd för Citigate Stockholm


Ämnen i artikeln:

Newsec

Newsec breddar sitt erbjudande och startar en strategisk kommunikationsbyrå med fokus på rådgivning till fastighetsrelaterade bolag och organisationer, verksamma främst på den svenska marknaden.

– Det finns behov av kommunikationsrådgivning som fokuserar på resultat, inte minst i gränslandet mellan disciplinerna Investor Relations och Public Affairs, säger Niklas Alm, vd Newsec Communication. Ett område där stora delar av fastighetssektorn är exponerad. Vidare finns det en rad synergier med Newsecs övriga verksamhet inte minst vad avser nätverk och kompetens. Bland annat har vi tillgång till branschens vassaste
analysavdelning, vilket även gör oss till en lämplig partner vad avser årsredovisningar med mera.

Newsec Communication drivs som ett dotterbolag till Stronghold AB med ambitionen att vara fastighetsbranschens mest eftertraktade samarbetspartner inom kommunikationsområdet.

– Ambitionen är att vara en mindre partnerägd byrå med fokus på hög kvalitet och långa relationer, samt att verka via nätverk, säger Niklas Alm.

Niklas Alm som närmast kommer från en position som kommunikationsdirektör inom Stronghold. Han har 20 års erfarenhet från kommunikationsbranschen, inte minst vad avser finansiell kommunikation i samband med transaktioner.

Ämnen i artikeln:

Newsec

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.