Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

NewsHubby går i konkurs

Publicerad: 14 april 2016, 07:06

Alexandra Bylund grundade NewsHubby som nu begärts i konkurs.

Bolaget skulle förändra pr-branschen – men nu är konkursen ett faktum. Istället satsar NewsHubbys grundare Alexandra Bylund vidare i egen verksamhet.


Ämnen i artikeln:

PR-ByråerKonkurs

Malmö-baserade NewsHubby startade som en utmanare till den traditionella pr-branschen. Det svenska startup-bolaget som med sin webb-baserade tjänst automatiserar pr och pressutskick för kunder i Europa och USA lanserade i höstas en prisgaranti på den svenska marknaden. Den innebar att man som företag enbart betalade om pressmeddelandena nådde ut – annars inte.

Men modellen verkar inte ha gått hem. NewsHubby har nu begärt sig själva i konkurs, skriver 8till5. Grundaren Alexandra Bylund lämnade för två månader sedan.
– Jag är glad och nöjd över beslutet men det var ändå med väldigt mycket sorg i hjärtat. Det är svårt att slita sig från något som man tror på och har kämpat väldigt mycket för, säger hon sajten.

Den senaste tiden har hon istället fokuserat helhjärtat på sin egna verksamhet PR with an edge.
– Nu är tanken att vi ska få in fler kunder, anställa fler och öka lönsamheten i PR with an Edge. Vi räknar med att bli uppköpta inom två år, säger Alexandra Bylund till 8till5.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

PR-ByråerKonkurs

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.